Crowdfunding

Steun het Pijnackerplein Bluegrass Festival en word lid van de Pijnackerplein Bluegrass Family!

 

 


 
Het Pijnackerplein Bluegrass Festival is een bijzonder festival op het mooiste pleintje van Rotterdam. Het is gratis toegankelijk, omdat wij vinden dat iedereen welkom moet zijn.
Een festival organiseren kost nu eenmaal een hoop geld en daarom vragen wij u ons te steunen door lid te worden van ons muzikale gezin: de Bluegrass Family. Op deze manier kunnen wij in de toekomst de beste bands blijven boeken en dus het vetste Bluegrass Festival van Europa blijven.

Je kunt op vier manieren lid worden:

 

Junior deal
Word tientjeslid door eenmalig €10 te doneren en zorg ervoor dat het festival goede bands kan blijven boeken, bijzondere randprogrammering kan blijven verzorgen en hier nog lang mee door kan blijven gaan.

 

Momma & Poppa deal
Word jij onze Bluegrass Momma of Poppa? Voor €25 krijg je je CD en T-shirt en ondersteun je het Pijnackerplein Bluegrass festival.

 

Granpaw & Granmaw deal
Oud en wijs genoeg? Voor €50 krijg je CD + maxi LP + T-shirt en ondersteun je het Pijnackerplein Bluegrass Festival.

 

Crazy Uncle Ed deal
Alleen voor het notoire zwarte schaap van de familie! Voor €75 euro krijg je CD + maxi LP + T-shirt + exclusief optreden van The Deslondes’ Twain en ondersteun je het Pijnackerplein Bluegrass Festival..

U kunt het bedrag overmaken op IBAN-nummer NL05TRIO0254657540 t.n.v. Stichting Kito Events
o.v.v. het desbetreffende familielid, t-shirt maat en adresgegevens.

Hartelijk dank voor uw steun!

 

 

Twain
Twain is het project van Mt. Davidson, die al tien jaar lang zijn gedachten in wondermooie liedjes stopt. Met lichte, maar kraakheldere stem, bezingt hij het leven, de dood en alles daartussenin. De in Brooklyn woonachtige singer-songwriter laat niet veel los over zichzelf. Daarvoor moet je maar extra goed naar zijn songs luisteren, waarmee hij hoopt door te dringen tot zijn luisteraar: ‘I hope these songs will give you something new and nice to think about.’ Zoveel als Mt. Davidson singer-songwriter is, is hij verhalenverteller. Dat moet ook wel, met zo’n bandnaam. Bereid je voor op hartzeer.