Info > Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Rotterdam Bluegrass Festival kan niet zonder de hulp van onze hardwerkend vrijwilligers! Met een enthousiast team zorgen we dat het onze bezoekers en artiesten aan niets ontbreekt! We zijn altijd op zoek naar mensen om ons team uit te breiden. 

Lijkt het je leuk om ook achter de schermen van het grootste Bluegrass Festival van Rotterdam Noord mee te draaien en de editie van 2018, samen met ons, tot een groot succes te maken, schrijf je dan in! 

We hebben verschillende functies en taken, waarbij de gemene deler is dat je niet bang bent je handen uit de mouwen te steken en met plezier samenwerkt in een creatief team. Liefde voor Bluegrass is niet vereist, die brengen we je nog wel bij ;)

Als vrijwilliger bij RBF word je goed verzorgd! Je krijgt een crew t-shirt, snacks, drankjes, heerlijke maaltijden tijdens je dienst, waarbij we -uiteraard- rekening houden met je dieetwensen. Bovenal krijg je een onwijs leuke ervaring, word je ondergedompeld in muziek, wordt er nageborreld en komen we als RBF familie meerdere keren per jaar bij elkaar voor een leuke avond! 

Kom er bij! 

Schrijf je in door te mailen naar vrijwilligers@bluegrassfestival.nl

Heb je eerst nog wat vragen dan kun je deze natuurlijk altijd bij ons kwijt!