<
Activiteiten

Kinderprogramma

Fris Projecten

Dit jaar gaan we weer knutselen, bouwen, schilderen, knippen en plakken op het Bluegrass festival. Je kan een stoere banjo maken, als een echte kunstenaar een te gek Miro sculptuurtjes kleien, een bizarre rariteitenkabinet kunstwerkje maken, kleurige kettingen ontwerpen en nog veel meer moois knutselen. Kom gezellig in onze kunstwerkplaats je eigen ontwerp of kunstwerk in elkaar zetten.

 

Hans Kieviet (workshop)

Kleikunstenaar Hans Kievit geeft een workshop poppen maken. Leuk voor kinderen én volwassenen! Kievit is een veelgevraagd designer en maakte al kleipoppen voor verschillende festivals (o.a. Paaspop) en bedrijven (o.a. NS, ABN AMRO en Hallmark).

 

SCRAP

SCRAP geeft afvalmateriaal een tweede kans. Met al dat plastic, karton, stof, touw, rubber, papier en hout kun je oneindig veel bouwen, knutselen, spelen of verwerken in projecten. Maak iets leuks van afval -en restmateriaal bij de knutselworkshop van SCRAP.

 

Volkstheater

 

 

Ollie Q

Goochelaar Olivier Quist komt zijn kunsten vertonen op het plein. Gekleed in driedelig kostuum en gewapend met een koffer voor goochelklassiekers verrast hij jong en oud met zijn kunsten.

 

en natuurlijk is er de SCHOMMEL