Nieuws

Het is weer voorbij

Na weer drie fantastische dagen is ook de zevende editie van het Rotterdam Bluegrass festival weer ten einde. We bedanken alle artiesten voor hun optredens, alle vrijwilligers voor hun onvoorwaardelijke inzet, het barpersoneel voor de koele biertjes, maar vooral alle bezoekers voor hun enthousiasme. Zonder jullie was het festival niet zo'n succes geweest. Vergeet niet te doneren voor volgend jaar!

Sierra Hull headliner

We zijn ont-zet-tend trots! Niemand minder dan Sierra Hull is de hoofdartiest op het Rotterdam Bluegrass Festival 2017. De Amerikaanse is een van de grootste talenten uit de bluegrass wereldwijd.

 

Sierra Hul is een absolute sensatie in de wereld van de bluegrass. Ze is nog maar 25 jaar, maar heeft al zo’n beetje alle onderscheidingen binnen die je in de bluegrass ten deel kunnen vallen. En ze heeft met alle grootheden in de bluegrass samengewerkt.

 

Sierra Hull – een live sensatie

 

Allisson Kraus zegt over haar: “I think she’s endless. I don’t see any boundaries. Talent like hers is so rare, and I don’t think it stops. It’s round.”